Norgani Växjö Elden Södra 17 AB

Stockholms län

Information

Norgani Växjö Elden Södra 17 AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Norgani Växjö Elden Södra 17 AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Norgani Växjö Elden Södra 17 AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-30.

Norgani Växjö Elden Södra 17 AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-10-26. Men sedan 2006-01-13 så har Norgani Växjö Elden Södra 17 AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sergels Torg 12, 111 57, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norgani Växjö Elden Södra 17 AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som Norgani Växjö Elden Södra 17 AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norgani Växjö Elden Södra 17 AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall direkt eller indirekt, äga och förvalta fast och lösegendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norgani Växjö Elden Södra 17 AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norgani Växjö Elden Södra 17 AB och det är följande personer, Hellström, Josefina Hedvig som är född 1981 och har titeln Extern firmatecknare, Nobel, Elisabeth Marta Maria som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Sydner, Anja Helena som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Åström, Unni som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Salvesen, Eva Margrethe som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Pettersson, Ulf Bertil Folke som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Norgani Växjö Elden Södra 17 AB är 556688-7179.