Municipalfastigheter Haninge AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Municipalfastigheter Haninge AB. Det finns flera bolag som liknar Municipalfastigheter Haninge AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Municipalfastigheter Haninge AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-10-17 så har Municipalfastigheter Haninge AB varit registrerat och sedan 2006-03-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Municipalfastigheter Haninge AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Municipalfastigheter Haninge AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Mäster Samuelsg. 42, 111 57, Stockholm. Vi ni istället prata med Municipalfastigheter Haninge AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att äga och förvalta fast egendom samt värdepapper och annan lös egendom samt att utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ferin, Bengt Sören Erik som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Gyldenlöve, Palle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nielsen, Niels Peter som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindahl, Marcus Olof som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren .

Municipalfastigheter Haninge AB har 556688-0232 som sitt organisationsnummer.