Service Link Skandinavien Aktiebolag

Stockholms län

Information

556687-8756 är organisationsnummer för verksamheten Service Link Skandinavien Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Service Link Skandinavien Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Service Link Skandinavien Aktiebolag finns i.

Service Link Skandinavien Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-10-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Service Link Skandinavien Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-28.

Service Link Skandinavien Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Service Link Skandinavien Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Egeberg, Daniel Thomas Harald -Sunell, Risto Rudolf

Vill ni komma i kontakt med Service Link Skandinavien Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 020-287287 eller genom brev på följande adress:
MASUGNSVÄGEN 30, 168 67, Bromma

Bolaget skall bedriva verksamhet i form service av avfallskomprimatorer, balpressar och annan likartad avfallshanteringsutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Service Link Skandinavien Aktiebolag och det är Sunell, Risto Rudolf som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Egeberg, Daniel Thomas Harald som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunell, Anneli Jessika som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor,