L-O Pettersson i Spånga AB

Stockholms län

Information

L-O Pettersson i Spånga AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där L-O Pettersson i Spånga AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. L-O Pettersson i Spånga AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. L-O Pettersson i Spånga AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till L-O Pettersson i Spånga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ANKARSRUMSGATAN 35, 163 50, Spånga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7600220.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är L-O Pettersson i Spånga AB Privat, ej börsnoterat.

L-O Pettersson i Spånga AB har idag 556687-4821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för L-O Pettersson i Spånga AB

Bolaget ska bedriva kommunikation och utredning inom företrädesvis ekonomiska och politiska frågor, marknadsföra och organisera studieresor, konferenser och jämförlig verksamhet samt värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

I L-O Pettersson i Spånga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Lars Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Inger Ann-Sofie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Bellman Asp, Ingrid Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, Bellmans Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .