Dworén Connection Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Dworén Connection Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Dworén Connection Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Dworén Connection Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-11-03 och har organisationsnummer 556686-8674.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-270906 alternativt besöka eller skicka post till Dworén Connection Aktiebolag på följande adress Högbergsg. 68 B, 118 54, Stockholm.

Dworén Connection Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-11-03.

I Dworén Connection Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dworén, Lena Harriet Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultverksamhet företrädesvis inom området kommunikation och information, mötesarrangemang samt guide- och tolkningsverksamhet även utbildning, affärsutveckling och marknadsföring jämte tjänsteexport inom dessa områden och idka med ovan angivna områden förenlig verksamhet. Äga och förvalta fast och lös egendom inom och utom landet samt annan i samband därmed stående verksamhet.