The Denim Grocery i Stockholm AB

Stockholms län

Information

The Denim Grocery i Stockholm AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som The Denim Grocery i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

The Denim Grocery i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-29.

The Denim Grocery i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-09-14. Men sedan 2005-09-29 så har The Denim Grocery i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kammakarg. 23, 111 60, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på The Denim Grocery i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6780105.

Stockholm arbetar för att företag som The Denim Grocery i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för The Denim Grocery i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med kläder och klädaccessoarer via säljuppdrag och via egna butiker samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för The Denim Grocery i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till The Denim Grocery i Stockholm AB och det är följande personer, Andersson, Mats Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Fält, Lars Göran Michael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bergström, Anders Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för The Denim Grocery i Stockholm AB är 556685-7776.