Destination Holding Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska förmedla flygplansuthyrning, bedriva datakonsultverksamhet samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Destination Holding Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Destination Holding Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2005-09-13 så skapades Destination Holding Stockholm AB och bolaget är har F-skattsedel Destination Holding Stockholm AB har haft det sedan 2006-05-17.

Destination Holding Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-17

556685-6810 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Destination Holding Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Destination Holding Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-6660025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Destination Holding Stockholm AB är Linder, Annelee Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Lars Lennart Dennis som är född 1972 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .