Albert Ken AB

Stockholms län

Information

556685-4476 är organisationsnummer för bolaget Albert Ken AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Albert Ken AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Albert Ken AB finns i.

Albert Ken AB har varit registrerat sedan 2005-09-07 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Albert Ken AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-08.

Albert Ken AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Albert Ken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Albert Ken AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55801520 eller genom brev på följande adress:
Bergv. 5 B, 182 46, Enebyberg

Bolaget skall utveckla och producera teknik och strategi för tjänster på internet och bedriva konsultverksamhet inom programmering, teknikutveckling, sökoptimering och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Albert Ken AB och det är Ernerot, Sten Edvin som är född 1961 och har titeln VD, Ernerot, Sten Edvin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Ulf Daniel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmström, Marcus Olof som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Zaar, Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Klockervold, Jon Andreas som är född 1976 och har titeln RevisorHellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,