Fruängens Golv & Betong Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fruängens Golv & Betong Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Fruängens Golv & Betong Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klingsell, Fredrik Magnus som är född 1971 och har titeln VD, Klingsell, Fredrik Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jämtoft, Hans Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingsell, Gustav som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejle, Nils Peder som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Thor, Lars Börje som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotKarlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fruängens Golv & Betong Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fruängens Golv & Betong Aktiebolag på telefon 08-6457120.

Bolaget ska bedriva entreprenadverksamhet inom golvläggning och byggbranschen samt betongarbeten jämte därmed annan förenlig verksamhet.

Idag är Fruängens Golv & Betong Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fruängens Golv & Betong Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fruängens Golv & Betong Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-10 och Fruängens Golv & Betong Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fruängens Golv & Betong Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Fruängens Golv & Betong Aktiebolag har 556684-5730 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.