Olga Irish Projekt Konsult AB

Stockholms län

Information

Olga Irish Projekt Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Olga Irish Projekt Konsult AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olga Irish Projekt Konsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Olga Irish Projekt Konsult AB har haft sedan 2006-03-23. Olga Irish Projekt Konsult AB har funnits sedan och 2006-03-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Olga Irish Projekt Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rörläggarv. 57, 168 33, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8511393.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Olga Irish Projekt Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Olga Irish Projekt Konsult AB har idag 556684-5128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Olga Irish Projekt Konsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och erbjuda olika tjänster inom IT, sälja därmed relaterad programvara och hårdvara, bedriva handel med aktier, fonder och värdepapper samt annan likanande och jämförbar verksamhet, bedriva verksamhet inom inredningsdesign och därmed relaterade produkter och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Olga Irish Projekt Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Irish, Hanora Olga som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svalstedt, Thomas Arne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .