Sandhamns Sjöservice AB

Stockholms län

Information

556684-0764 är organisationsnummer för bolaget Sandhamns Sjöservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandhamns Sjöservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Sandhamns Sjöservice AB finns i.

Sandhamns Sjöservice AB har varit registrerat sedan 2005-07-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandhamns Sjöservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

Sandhamns Sjöservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandhamns Sjöservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Sandhamns Sjöservice AB så kan ni göra det på telefon genom 08-57153505 eller genom brev på följande adress:
Sandhamn 644, 130 39, Sandhamn

Bolaget kall bedriva sjötransporter av gods samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandhamns Sjöservice AB och det är Wedberg, Caroline Marie som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westerberg Almlöf, Maud Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,