Dmitri AB

Stockholms län

Information

556684-0673 är organisationsnummer för verksamheten Dmitri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dmitri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Dmitri AB finns i.

Dmitri AB har varit registrerat sedan 2005-07-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dmitri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-22.

Dmitri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dmitri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dmitri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7968500 eller genom brev på följande adress:
Frejg. 32, 113 26, Stockholm

Bolagets verksamhet skall omfatta film- och videoproduktion, handla och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dmitri AB och det är Barr, John Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brügge, Alexander Sebastian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernerot, Markus Curt Carl Gunnarsson som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,