Stockholm PersonalJouren AB

Stockholms län

Information

556683-2027 är organisationsnummer för verksamheten Stockholm PersonalJouren AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholm PersonalJouren AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Stockholm PersonalJouren AB finns i.

Stockholm PersonalJouren AB har varit registrerat sedan 2005-07-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholm PersonalJouren AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-25.

Stockholm PersonalJouren AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stockholm PersonalJouren AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stockholm PersonalJouren AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4466400 eller genom brev på följande adress:
Ulvsundav. 191 F, 168 67, Bromma

Bolaget ska bedriva personaluthyrning inom främst lager- och industriverksamhet, handel med värdpapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholm PersonalJouren AB och det är Malmborg, Carl Fredrik som är född 1976 och har titeln VD, Malmborg, Carl Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg, Tord som är född 1946 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor,