Skyltbolaget Sweden AB

Stockholms län

Information

Skyltbolaget Sweden AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Skyltbolaget Sweden AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skyltbolaget Sweden AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skyltbolaget Sweden AB har haft sedan 2005-09-22. Skyltbolaget Sweden AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Skyltbolaget Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mandolinv. 5, 196 37, Kungsängen men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-58165100.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skyltbolaget Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Skyltbolaget Sweden AB har idag 556682-1459 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skyltbolaget Sweden AB

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av skyltar, handel och förvaltning av aktier och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Skyltbolaget Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Jan Eric som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Mari Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Rexhammar, Hanna Maria som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .