Universal Solutions Sweden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Universal Solutions Sweden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Universal Solutions Sweden AB är ett av dem. Statusen för Universal Solutions Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Universal Solutions Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Universal Solutions Sweden AB ska trivas.

Universal Solutions Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av industriella rengöringsmedel, såsom avfettningsmedel, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Universal Solutions Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Universal Solutions Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Universal Solutions Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4404200.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Universal Solutions Sweden AB är Gold, Janice Rochelle som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gold, Nicholas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ekenberg, Erik Thomas som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Universal Solutions Sweden AB har 556681-6988 som sitt organisationsnummer.