Moo-Cow AB

Stockholms län

Information

Moo-Cow AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Moo-Cow AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Moo-Cow AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-06-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Grindsg. 37, 118 57, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Moo-Cow AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5317017.

Stockholm arbetar för att företag som Moo-Cow AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Moo-Cow AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Konsultverksamhet inom spel och nöjesindustrin samt handel inom textilindustrin.

Firmatecknare för Moo-Cow AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Moo-Cow AB och det är följande personer, Steene, Hans Johan som är född 1973 och har titeln Vice VD, Häggkvist, Jonas Olov som är född 1973 och har titeln VD, Steene, Hans Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggkvist, Jonas Olov som är född 1973 och har titeln Suppleant, Åborg, Björn Fredrik som är född 1971 och har titeln Revisor, Åborg Revisorer AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Moo-Cow AB är 556681-4579.