Skandinaviska Målerientreprenader AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Skandinaviska Målerientreprenader AB. Det finns flera verksamheter som liknar Skandinaviska Målerientreprenader AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-05-03 så har Skandinaviska Målerientreprenader AB varit registrerat. Idag är Skandinaviska Målerientreprenader AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Skandinaviska Målerientreprenader AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Svengrensg. 21, 632 27, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Skandinaviska Målerientreprenader AB så kan ni göra det på 08-6490708.

Bolaget skall bedriva måleri- och byggverksamhet, konsultverksamhet inom ovan nämnda områden och därtill hörande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Malm, Karl Willy Greger som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Veronica Helene Jeanette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Morén, Karl Olof Erik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skandinaviska Målerientreprenader AB har 556680-0644 som sitt organisationsnummer.