Måltid i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Måltid i Stockholm AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Måltid i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ardbo, Susanne Josefine som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerberg, Johan Hansson som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindersson, Klas Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Anna Sofia som är född 1968 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Måltid i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Måltid i Stockholm AB på telefon 08-6799898.

Bolaget skall skapa kreativa lösningar till måltidsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Måltid i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Måltid i Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Måltid i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Måltid i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Måltid i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Måltid i Stockholm AB har 556678-1620 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.