Detonamusic AB

Stockholms län

Information

556677-8881 är organisationsnummer för verksamheten Detonamusic AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Detonamusic AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Detonamusic AB finns i.

Detonamusic AB har varit registrerat sedan 2005-03-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Detonamusic AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Detonamusic AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Detonamusic AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Detonamusic AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7438248 eller genom brev på följande adress:
Tjärhovsg. 40, 116 28, Stockholm

Bolaget ska bedriva musikproduktion, ljudtekniska tjänster, komposition, förvaltning av upphovsrätt samt annan intellektuell egendom, förlagsverksamhet, utgivning av musik i alla nu kända och framtida format, konsulttjänster inom musik, utgivning av tidskrift böcker, noter, multimediaprodukter i alla nu kända och framtida format, köp och försäljning av instrument och musikutrustning, akustisk design, design av ljudtekniska lösningar. Företaget kan även äga, sälja och hyra ut aktier, fastigheter, lokaler, lägenheter, skogsskiften, obligationer, ädelmetaller och stenar, konst, fordon och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Detonamusic AB och det är Sjöberg, Markus Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Ursula Erika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,