Adicio AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Adicio AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Adicio AB är ett av dem. Statusen för Adicio AB är att Bolaget är aktivt.

Adicio AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Adicio AB ska trivas.

Adicio AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-27. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva systemutveckling mot webben, konsultation inom informationsarkitektur, webbdesign, användarvänlighet, tillgänglighet, handikappanpassning, prototypdesign, grafisk kommunikation, visuell kommunikation, systemutveckling av webbapplikationer, bildhantering, projekledning, ledarskap kommunikation och media, utbildning inom IT, matlagning, projektledning, ledarskap kommunikation och media, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adicio AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Adicio AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Adicio AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-4522132.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hayward, Christoffer Daniel.

De som är på något sätt har med Adicio AB är Hayward, Christoffer Daniel som är född 1978 och har titeln VD, Hayward, Christoffer Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Delin, Linus Anders Bertil som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Eva Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kangas, Peter Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Adicio AB har 556677-0714 som sitt organisationsnummer.