Selcap AB

Stockholms län

Information

Selcap AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Selcap AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Selcap AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-06-09.

Selcap AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-02-28. Men sedan 2005-06-09 så har Selcap AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Riddarg. 23, 114 57, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Selcap AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-323470.

Stockholm arbetar för att företag som Selcap AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Selcap AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva såddfinansiering samt rådgivning vid företagsaffärer.

Firmatecknare för Selcap AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Selcap AB och det är följande personer, Lewensohn, Jonathan som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Barkeling, Erik Claesson som är född 1979 och har titeln Suppleant, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Selcap AB är 556676-8403.