Vårdkultur Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Vårdkultur Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vårdkultur Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Vårdkultur Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Vårdkultur Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-02. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vårdkultur Stockholm AB ska trivas.

Vårdkultur Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-16. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva vård omsorg och service samt konsultation inom nämnda område, förvaltning av aktier, köp och sälj av börsnoterade aktier och värdepapper jämta därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vårdkultur Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-03.

Idag är Vårdkultur Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Vårdkultur Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6483087.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vårdkultur Stockholm AB är Palm, Carl-Axel som är född 1954 och har titeln VD, Palm, Carl-Axel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Ingrid Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jinghamre, Lars Helge som är född 1946 och har titeln Revisor, Jingrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vårdkultur Stockholm AB har 556675-7349 som sitt organisationsnummer.