DGC Communications Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och DGC Communications Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och DGC Communications Aktiebolag är ett av dem. Statusen för DGC Communications Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

DGC Communications Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-31. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som DGC Communications Aktiebolag ska trivas.

DGC Communications Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska erbjuda telefonilösningar till företag och offentlig förvaltning där lösningarna i första hand baseras på IP telefoni. Som operatör och nätägare ska bolaget ha kompletta och konkurens- kraftiga helhetslösningar för telefoni baserade på egna sam- trafikavtal och egen infrastruktur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DGC Communications Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är DGC Communications Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med DGC Communications Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50610600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med DGC Communications Aktiebolag är Qwist, Jörgen Claes Stefan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Giertz, David som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Forslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

DGC Communications Aktiebolag har 556675-6200 som sitt organisationsnummer.