Strands Luft AB

Stockholms län

Information

556675-2027 är organisationsnummer för verksamheten Strands Luft AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strands Luft AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Strands Luft AB finns i.

Strands Luft AB har varit registrerat sedan 2005-01-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strands Luft AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

Strands Luft AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strands Luft AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Strands Luft AB så kan ni göra det på telefon genom 08-59070000 eller genom brev på följande adress:
Västra v. 9 D, 169 61, Solna

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva installationsarbeten inom VVS-sektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Strands Luft AB och det är Strand, Bo Torkel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljekvist, Hans Daniel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Montalvo, Mats Mikael som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Bo Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor