Golfpyramid i Sverige AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utveckla och tillhandahålla individuellt anpassade träningsprogram för svenska golfspelare på internet. Bolaget skall även bedriva kompletterande hande med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golfpyramid i Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Golfpyramid i Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2005-01-21 så skapades Golfpyramid i Sverige AB och företaget är har F-skattsedel Golfpyramid i Sverige AB har haft det sedan 2005-05-12.

Golfpyramid i Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-05-12

556675-0088 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Golfpyramid i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Golfpyramid i Sverige AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golfpyramid i Sverige AB är Hellström, John Erik Gustaf som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anna-Karin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nordberg, Anna Birgitta Christina som är född 1973 och har titeln Revisor, Pilot Revision AB som är född och har titeln Revisor, .