Mueller & Järmyr Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mueller & Järmyr Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Mueller & Järmyr Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mueller & Järmyr Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-04-21.

Mueller & Järmyr Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-01-15. Men sedan 2005-04-21 så har Mueller & Järmyr Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Frejg. 46 B, 113 26, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mueller & Järmyr Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6876898.

Stockholm arbetar för att företag som Mueller & Järmyr Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mueller & Järmyr Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mueller & Järmyr Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mueller & Järmyr Aktiebolag och det är följande personer, Mueller, Åsa Kristina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Järmyr, Helena Margareta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mueller, Kristoffer Wilhelm som är född 1969 och har titeln Suppleant, Wilson, William Patrick som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Mueller & Järmyr Aktiebolag är 556674-5682.