Climate Change Management Sweden AB

Stockholms län

Information

Climate Change Management Sweden AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Climate Change Management Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Climate Change Management Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-11-24.

Climate Change Management Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-01-10. Men sedan 2007-05-03 så har Climate Change Management Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 32, 111 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Climate Change Management Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-50688500.

Stockholm arbetar för att företag som Climate Change Management Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Climate Change Management Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta och idka handel med utsläppsrätter- och reduktioner avseende koldioxid och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Climate Change Management Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Climate Change Management Sweden AB och det är följande personer, von Zweigbergk, Nils Richard Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alm, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Berner, Carl Otto Örjan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Moss, Johan Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hedström, Per Ragnar Johannes som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Climate Change Management Sweden AB är 556674-1988.