Mycke Cyklar i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Mycke Cyklar i Stockholm AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Mycke Cyklar i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jungmark, Per Hans Vilhelm som är född 1956 och har titeln VD, Jungmark, Per Hans Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jungmark, Jesper Karl Oskar som är född 1984 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mycke Cyklar i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mycke Cyklar i Stockholm AB på telefon 073-7019563.

Bolagets verksamhet skall vara försäljning av cyklar och cykeltillbehör.

Idag är Mycke Cyklar i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mycke Cyklar i Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mycke Cyklar i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Mycke Cyklar i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mycke Cyklar i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mycke Cyklar i Stockholm AB har 556673-3407 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.