Essre AB

Stockholms län

Information

Essre AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Essre AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Essre AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Essre AB har haft sedan 2005-01-27. Essre AB har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Essre AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Söder Mälarstrand 21, 118 20, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7206880.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Essre AB Privat, ej börsnoterat.

Essre AB har idag 556673-1468 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Essre AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom arbetsterapi och tidig rehabilitering. Handla och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Essre AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Margareta Else-Ann som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Bo Gerhard som är född 1957 och har titeln Suppleant, Dellström, Folke Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .