MaDiana AB

Stockholms län

Information

556673-0510 är organisationsnummer för bolaget MaDiana AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MaDiana AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som MaDiana AB finns i.

MaDiana AB har varit registrerat sedan 2004-12-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för MaDiana AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

MaDiana AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MaDiana AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MaDiana AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5486094 eller genom brev på följande adress:
Mälarvarvsbacken 26, 117 33, Stockholm

Bolaget ska bedriva utveckling, design och handel inom outdoor (friluftsliv och expeditionsutrustning) och den marina branschen. Bolaget skall även bedriva handel med fast och lös egendom i kapitalförvaltningssyfte samt även förvalta fastigheter, aktier och värdepapper långsiktigt, bedriva konsultverksamhet inom produktutvecklibg och industridesign, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MaDiana AB och det är Magnusson, Carl Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Ulf Hilding som är född 1934 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,