Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2004-12-22 så skapades Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB och verksamheten är har F-skattsedel Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB har haft det sedan 2007-09-06.

Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556673-0353 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB så går det att nå dem via telefon på 08-54501040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rindborg Holmgren, Sara Marika -Rindborg, Sara Kristina -Rindborg, Stig Axel Johannes

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rindborg & Rindborg Advokatbyrå AB är Rindborg Holmgren, Sara Marika som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rindborg, Sara Kristina som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Rindborg, Stig Axel Johannes som är född 1929 och har titeln Suppleant, Lundberg, Karl Sigurd Lars-Erik som är född 1941 och har titeln Revisor, Lindholm, Ulla-Britt som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Lundberg & Co AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .