CPM Byggkonsulter AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och CPM Byggkonsulter AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och CPM Byggkonsulter AB är ett av dem. Statusen för CPM Byggkonsulter AB är att Bolaget är aktivt.

CPM Byggkonsulter AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som CPM Byggkonsulter AB ska trivas.

CPM Byggkonsulter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom byggprojektledning, byggekonomi, fastighetsekonomi och därtill relaterade verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CPM Byggkonsulter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är CPM Byggkonsulter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med CPM Byggkonsulter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6574777.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med CPM Byggkonsulter AB är Mejhert, Ulf Gerhard som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reinhold, Fritz Carl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Carl-Johan som är född 1975 och har titeln Suppleant, Reinhold, Berit Helena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Backman, Lars Tage som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

CPM Byggkonsulter AB har 556672-9991 som sitt organisationsnummer.