Regus Solna Strand AB

Stockholms län

Information

Regus Solna Strand AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Regus Solna Strand AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Regus Solna Strand AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Regus Solna Strand AB har haft sedan 2006-02-02. Regus Solna Strand AB har funnits sedan och 2005-08-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Regus Solna Strand AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Frösundaviks Allé 15, 169 70, Solna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6552600.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Regus Solna Strand AB Privat, ej börsnoterat.

Regus Solna Strand AB har idag 556672-7318 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Regus Solna Strand AB

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva förvärv, överlåtelse, uthyrning, leasing, administration och finansiering av kontorslokaler. Deltaga i finansiering av, samarbete med och ledning av juridiska personer samt andra näringsidkare och idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare kunna ställa säkerhet för företag ingående i samma koncern som bolaget.

I Regus Solna Strand AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dias, Paulo Henrique som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lueder, Frank som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, von Reis, Linda Labrini som är född 1949 och har titeln Delgivningsbar person, Gustafsson, Kjell Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .