Spectacular Events Sweden AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning, seminarier, företagskick-off, framställa och förmedla utbildningsmaterial, bedriva talarförmedling samt arrangera resor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spectacular Events Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Spectacular Events Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2004-12-13 så skapades Spectacular Events Sweden AB och företaget är har F-skattsedel Spectacular Events Sweden AB har haft det sedan 2005-08-18.

Spectacular Events Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-18

556672-2731 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Spectacular Events Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Spectacular Events Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 073-2770119 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spectacular Events Sweden AB är Karlsson, Anders Esbjörn som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Claes Fredrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Malmer, Kent Robert Valdemar som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .