Fastighets AB Gårdslusten

Stockholms län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt bedriva handel med fastigheter, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Gårdslusten vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Fastighets AB Gårdslusten ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2004-12-02 så skapades Fastighets AB Gårdslusten och bolaget är har F-skattsedel Fastighets AB Gårdslusten har haft det sedan 2006-03-09.

Fastighets AB Gårdslusten är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-16

556671-5636 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Fastighets AB Gårdslusten Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Gårdslusten så går det att nå dem via telefon på 08-55514800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bergholcs, Karmen Kristine -Sjöqvist, Svante Axel Jerker -Sten, Lennart Arne -Sundin, Pontus Lennart -Svensson, Kjell Thomas -Westberg Sjögren, Gunilla Kristina -Wästlund, Johan Henrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets AB Gårdslusten är Bergholcs, Karmen Kristine som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Sjöqvist, Svante Axel Jerker som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sten, Lennart Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wästlund, Johan Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Pontus Lennart som är född 1978 och har titeln Suppleant, Svensson, Kjell Thomas som är född 1955 och har titeln SuppleantWestberg Sjögren, Gunilla Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, van Lienden, Klas som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.