Lobotom Records AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Lobotom Records AB. Det finns flera bolag som liknar Lobotom Records AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lobotom Records AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-12-16 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-11-29 så har Lobotom Records AB varit registrerat och sedan 2004-12-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lobotom Records AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lobotom Records AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ranhammarsv. 20, 168 67, Bromma. Vi ni istället prata med Lobotom Records AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva inspelning, framställning samt utgivning av musik- och videoproduktioner, grafisk omslagsproduktion, produktion av reklam och annonser distribuerade via olika media, arrangera samt genomföra konsertarrangemang, skapa och genomföra events samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Leidebjer, Leif Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fristedt, Sven Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Stumm, Rickard Peter som är född 1976 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Fristedt, Sven Peter -Leidebjer, Leif Mattias -Stumm, Rickard Peter .

Lobotom Records AB har 556671-3359 som sitt organisationsnummer.