Överbygg Sverige AB

Stockholms län

Information

556671-2351 är organisationsnummer för verksamheten Överbygg Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Överbygg Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Överbygg Sverige AB finns i.

Överbygg Sverige AB har varit registrerat sedan 2004-11-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Överbygg Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Överbygg Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Överbygg Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Aunsmo, Björn

Vill ni komma i kontakt med Överbygg Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0707-188866 eller genom brev på följande adress:
Bogårdsv. 17, 128 62, Sköndal

Föremålet för bolagets verksamhet är Bolaget skall bedriva försäljning och montering av timmerhus, övrig byggverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Överbygg Sverige AB och det är Aunsmo, Björn som är född 1969 och har titeln VD, Aunsmo, Björn som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Benum, Pål som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Belbo, Håvard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hedung, Sven Olof Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hetland, Guri som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESNilsson, Tommy Per Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,