Kaktus Film Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kaktus Film Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Kaktus Film Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kaktus Film Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-01-13.

Kaktus Film Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-11-16. Men sedan 2005-01-13 så har Kaktus Film Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sveav. 52, 111 34, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kaktus Film Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6607579.

Stockholm arbetar för att bolag som Kaktus Film Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kaktus Film Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva film- och videoproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kaktus Film Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kaktus Film Aktiebolag och det är följande personer, Söderberg, Karl Sigfrid som är född 1973 och har titeln VD, Wicklund, Andreas Nils Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Karl Sigfrid som är född 1973 och har titeln Suppleant, Fredstrand, Carl Gustaf Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kaktus Film Aktiebolag är 556670-8789.