Jenny & Jans Restaurang AB

Stockholms län

Information

Jenny & Jans Restaurang AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Jenny & Jans Restaurang AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jenny & Jans Restaurang AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-01-13.

Jenny & Jans Restaurang AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-11-12. Men sedan 2005-02-03 så har Jenny & Jans Restaurang AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västerlångg. 79, 111 29, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jenny & Jans Restaurang AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4422530.

Stockholm arbetar för att bolag som Jenny & Jans Restaurang AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jenny & Jans Restaurang AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jenny & Jans Restaurang AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jenny & Jans Restaurang AB och det är följande personer, Derblom, Jenny Katarina som är född 1971 och har titeln VD, Derblom, Jenny Katarina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Derblom, Pia Birgit Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jenny & Jans Restaurang AB är 556670-7880.