SeedGard AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och SeedGard AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och SeedGard AB är ett av dem. Statusen för SeedGard AB är att Bolaget är aktivt.

SeedGard AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-20. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som SeedGard AB ska trivas.

SeedGard AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra mät- och processteknisk utveckling avseende produktion, kvalitetskontroll och förädling inom jordbruks-, skogsbruks- och livsmedelsnäringarna. Bolaget skall också förvärva, äga, förvalta, utveckla och överlåta patent och andra immateriella rättigheter, exploatera samt upplåta licens- och tillverkningsrättigheter till sådana immateriella rättigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också utföra konsultationer och försäljning av framtagna produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SeedGard AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är SeedGard AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med SeedGard AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8145374.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med SeedGard AB är Alness, Kenneth Arvid som är född 1957 och har titeln VD, Alness, Kenneth Arvid som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Annas, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Breukink, Jan Willem som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Elander, Lena Maria Charlotte som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, de Vries, Jan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Molested, Jens Fredrik som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

SeedGard AB har 556668-7546 som sitt organisationsnummer.