Mirres Transport AB

Stockholms län

Information

Mirres Transport AB är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Mirres Transport AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mirres Transport AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-02-09.

Mirres Transport AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-10-14. Men sedan 2005-02-09 så har Mirres Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnbärarv. 14, 127 61, Skärholmen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mirres Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9821165.

Stockholm arbetar för att företag som Mirres Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mirres Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall utföra markarbeten och transporter med lastbilar och dumprar samt bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner för markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mirres Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mirres Transport AB och det är följande personer, Topalovic, Miroslav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Mlaouah, Lotfi Ben Abdelaziz som är född 1970 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mirres Transport AB är 556668-4840.