Aqua Safe i Tyresö AB

Stockholms län

Information

Aqua Safe i Tyresö AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Aqua Safe i Tyresö AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aqua Safe i Tyresö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aqua Safe i Tyresö AB har haft sedan 2005-01-27. Aqua Safe i Tyresö AB har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aqua Safe i Tyresö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7984780.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aqua Safe i Tyresö AB Privat, ej börsnoterat.

Aqua Safe i Tyresö AB har idag 556666-8892 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aqua Safe i Tyresö AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av marina produkter, agenturverksamhet och konsultverksamhet inom ovan nämnda område samt därmed förenlig verksamhet.

I Aqua Safe i Tyresö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alvebäck, Anders som är född 1947 och har titeln VD, Alvebäck, Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvebäck, Eva Mona Gunilla som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .