Bergvillan Konferens AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Bergvillan Konferens AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bergvillan Konferens AB är ett av dem. Statusen för Bergvillan Konferens AB är att Bolaget är aktivt.

Bergvillan Konferens AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bergvillan Konferens AB ska trivas.

Bergvillan Konferens AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konferensverksamhet innebärande uthyrning av lokaler, utskänkning av mat och dryck, konferensarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bergvillan Konferens AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Bergvillan Konferens AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Bergvillan Konferens AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0247-796960.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bergvillan Konferens AB är Hvid, Jacob Alexander som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hvid, Petter Andreas som är född 1984 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Jöran som är född 1955 och har titeln Revisor, Agentum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bergvillan Konferens AB har 556666-7431 som sitt organisationsnummer.