Björn Båge El AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Björn Båge El AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Björn Båge El AB är ett av dem. Statusen för Björn Båge El AB är att Bolaget är aktivt.

Björn Båge El AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-17. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Björn Båge El AB ska trivas.

Björn Båge El AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska vara verksamt inom elbranschen och där utföra installationsarbeten, projektering, utbildning samt därmed närstående verksamheter. Bolaget ska dessutom äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Båge El AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-23.

Idag är Björn Båge El AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Björn Båge El AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-41030101.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Björn Båge El AB är Båge, Björn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Båge, Marie Heléne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Guiance, José Joakim som är född 1954 och har titeln Revisor, Nova Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Björn Båge El AB har 556666-6045 som sitt organisationsnummer.