Restaurant Pepper Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Restaurant Pepper Stockholm AB. Det finns flera verksamheter som liknar Restaurant Pepper Stockholm AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Restaurant Pepper Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-11 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-09-16 så har Restaurant Pepper Stockholm AB varit registrerat och sedan 2004-11-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Restaurant Pepper Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Restaurant Pepper Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Erik Dahlbergsg. 41, 115 34, Stockholm. Vi ni istället prata med Restaurant Pepper Stockholm AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kan, Wan Kwong som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertvall, Mats Ove som är född 1935 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Restaurant Pepper Stockholm AB har 556666-4925 som sitt organisationsnummer.