KBXY Bygg i Sörmland AB

Stockholms län

Information

KBXY Bygg i Sörmland AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där KBXY Bygg i Sörmland AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. KBXY Bygg i Sörmland AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. KBXY Bygg i Sörmland AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till KBXY Bygg i Sörmland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Danderydsv. 146, 182 36, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-54340.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KBXY Bygg i Sörmland AB Privat, ej börsnoterat.

KBXY Bygg i Sörmland AB har idag 556666-2317 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för KBXY Bygg i Sörmland AB

Bolaget skall bedriva byggnadskonsultationer och försäljning av småhus samt därmed förenlig verksamhet.

I KBXY Bygg i Sörmland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gardbeck, Per Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardbeck, Katarina Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .