Care Solutions Carenfelt AB

Stockholms län

Information

Care Solutions Carenfelt AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Care Solutions Carenfelt AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Care Solutions Carenfelt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Care Solutions Carenfelt AB har haft sedan 2008-02-07. Care Solutions Carenfelt AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Care Solutions Carenfelt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ¤FÄRJBACKEN ¤3 ¤, 793 30, Leksand¤leksand men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Care Solutions Carenfelt AB Privat, ej börsnoterat.

Care Solutions Carenfelt AB har idag 556665-8471 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Care Solutions Carenfelt AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet inom medicinska området samt därmed förenlig verksamhet.

I Care Solutions Carenfelt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schwarcz Malmeström, M Charlotte S som är född 1958 och har titeln Likvidator, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .