Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag

Stockholms län

Information

Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2004-08-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1490400.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning och installation av data, ljud, video, film, musik och elektronisk utrustning samt mjuk- och annan hårdvara, produktion och försäljning av musik, video och film samt försäljning och installation av kringutrustning till ovanstående ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Bolaget saknar registrerad styrelse..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag och det är följande personer, Oldenvi, Nils Sivert som är född 1940 och har titeln Revisor, Revidere Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Technologies Avancées de Communications EuropéenneAktiebolag är 556665-3407.