Infragruppen i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Infragruppen i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Infragruppen i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Infragruppen i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Infragruppen i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Infragruppen i Stockholm AB ska trivas.

Infragruppen i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tjänster inom ramen för projekledning vid planering, genomförande och uppföljning av industri-, fastighets-, bygg- och anläggningsprojekt samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Infragruppen i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Infragruppen i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Infragruppen i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-16200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Infragruppen i Stockholm AB är Strömberg, Mats Conny Mikael som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höjerdal, Per Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rokka, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Infragruppen i Stockholm AB har 556665-2813 som sitt organisationsnummer.