E-Schakt Maskin AB

Stockholms län

Information

556664-8498 är organisationsnummer för verksamheten E-Schakt Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E-Schakt Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som E-Schakt Maskin AB finns i.

E-Schakt Maskin AB har varit registrerat sedan 2004-08-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för E-Schakt Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-27.

E-Schakt Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E-Schakt Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med E-Schakt Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56410140 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och uthyrning av inventarier, maskiner och transportmedel, med inriktning mot bygg- och anläggningsbranschen, samt konsulttjänster inom bygg- och anläggningsbranschen samt härtill förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E-Schakt Maskin AB och det är Robsahm, Kjell Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Anders Michael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Holmer Stråle, Dan Tobias som är född 1977 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,